WT, Swedish Wikipedia Offline1
TYO Lab
1.0.0 Varies with device
Svenska Wikipedia offline

Den guldgruva kan vara med dig överallt, när som helst.

"Svenska Wikipedia Offline (den fullständiga versionen)" är din måste-ha offline uppslagsverk App för daglig referenser. Den innehåller alla svenska Wikipedia-artiklar för visning offline och kunskap att söka utan att kräva att ansluta till Internet. Denna app innehåller 2.420.863 Wikipedia-artiklar totalt (som av Augusti 22, 2014) inklusive omdirigeringar; med det är hela den svenska kunskapsguldgruva rätt i din handflata.


I vilket fall, med tillgängligheten av nätverket, eller inte; ingen mater vad kvalitet av nätverket är bra eller dåligt; oavsett om du är på väg, på väg till jobbet, som studerar i biblioteket, eller vila i kaféet, i en examen (?), att argumentera med din vän (s), eller på en plats utan alltför mycket resurser, även i den tid av kris när du behöver det mest, kan det ge all den information du behöver, svara på din fråga (s), lösa pussel (s), lösa argumentet (s). När du behöver det, kommer det att vara där för att hjälpa dig.


För det andra att göra dina kunskaper strävan lätt, är denna ansökan inbäddad med en super-kraftfull fulltext sökmotor. Bara med sökordet (s) du skriver in, sökresultaten kunde återlämnas till dig direkt.


Viktigast är offline och har förmåga att söka artikeln lokalt betyder din integritet är säker med dig själv. Du kan helt enkelt säga nej till alla online spårning och spionera på vad du söker i Wikipedia.


Hoppas du gillar det.

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less