EC Law - En juridisk handbok
eclaw
2.0 0.8mb

EC Juristbyrå - En liten juridisk handbok.
Denna applikation är ett litet juridiskt hjälpmedel tillägnat privatpersoner och företagare.
Innehållet är ämnat att ge viss vägledning i t.ex. privaträttsliga angelägenheter såsom t.ex. bodelning, äktenskap, skilsmässa, vårdnad & umgänge mm. Innehållet ger i samma utsträckning vägledning till företagare om t.ex. bolagsbildning, avtal, konkurs & obestånd mm.

Lagar
Applikationen innehåller en mini-rättsbank där Du finner lagar såsom Avtalslagen, Äktenskapsbalken, Jordabalken, mm.

Rådgivning
Applikationen skall, på intet sätt, anses som något ställningstagande och/eller allmän juridisk rådgivning. vi rekommenderar därför alla att ta kontakt med en jurist eller advokat för råd angående specifika juridiska problem.

RSS-Feed
Applikationens nyhetsflöde är en RSS-feed från Dagens Juridik. Vi rekommenderar samtliga användare att besöka Dagens Juridik och ta del av deras fullständiga utbud av Nyheter, inte enbart för att den är en mycket bra tidsskrift för Juridiska Nyheter, utan även för att den rss-feed som ligger inom denna applikation är begränsad till civilrätt.

Fel & Brister
Finner Ni några direkta fel i denna applikation så ber vi Er att kontakta oss för åtgärd.
info@eclaw.se

Behörigheter
Denna app begär behörighet till ett antal funktioner som den inte använder, såsom t.ex. kontroller för maskinvara. Detta har sin grund i det webbprogram där appen skapats. Tyvärr skapas alla appar i ibuildapp med ett fullt set av behörigheter och vi kan därmed inte påverka vilka behörigheter appen skall ha. Vi ber om ursäkt för detta.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 1.0 and up

...more ...less