Semundja dhe ilaci
Xhamia-Fier
1.0 Varies with device
Një prej librave më të dobishëm të Imam Ibn Kajimit. Përgjigje e mjaftueshme për atë që synon shërimin.

Programi ju mundeson zmadhimin e tekstit dhe ruajtjen e faqeve te preferuara.

Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta merni edhe atë.

Një prej librave më të të dobishëm Imam Ibn Kajimit. Përgjigje and mjaftueshme ATE QE Synon shërimin.

Programi ju mundeson zmadhimin and tekstit dhe ruajtjen and faqeve you preferuara.

Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta Merni EDHE ATE.

Content rating: Everyone

Requires OS: 1.6 and up

...more ...less