I like the way you hurt me
More Share Corp
3.0.20160523 Varies with device
ILTWYHM = I like the way you hurt me (True Story)
★★★★★★★★★★
Original story 33366699 (kaskus ID) aka RAKA
http://archive.kaskus.co.id/thread/6056928/
★★★★★★★★★★
Republish on android Reborn version by danny778899 (kaskus ID) or twit @moreshare
★★★★★★★★★★

-------------------------------
Cerita ini adalah kisah nyata seseorang yang bernama Raka. Tapi, Namun si Raka tersebut sudah meninggal.

Posted By psypirates: loh, nih si agan udah meninggal? kok banyak post diatas yang menjurus kesitu? atau gimana nih? bingung ane...
Jawaban By kepticperson: kemaren sekitar jam 14.00 WIB gan

Turut berduka sedalam-dalamnya. walaupun tidak kenal TS a.k.a Raka, tapi kisahnya menyentuh dan membuat saya tenggelam ke dalam kisah yang Raka share di trit ini. "CINTA MEMANG TAK HARUS MEMILIKI, KARENA MENCINTAI BERARTI MEMBERI TANPA PERNAH MEMINTA..." ga gampang untuk bisa mencintai tanpa harus memiliki :mewek. Rest In Peace, Raka. (http://archive.kaskus.co.id/thread/6814367)
-------------------------------

Fitur yang ditawarkan:
★ OFFLINE (baca dimana aja oke)
★ Full Chapters
★ Fast Menu Selection

★★★★★★★★★★
DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandung didalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moreshare hanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuan kemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika ada pihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan email kami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.
★★★★★★★★★★

★★★★★★★★★★
★★★★★★★★★★
GOOD RATE, GOOD COMMENT
WILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)
★★★★★★★★★★
★★★★★★★★★★

I like the way you hurt me (ILTWYHM) Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena

ILTWYHM = I like the way you hurt me (True Story)
★★★★★★★★★★
Original story 33366699 (DJ ID) aka RAKA
http://archive.kaskus.co.id/thread/6056928/
★★★★★★★★★★
Reborn republish on android version by danny778899 (DJ ID) or twit @moreshare
★★★★★★★★★★

-------------------------------
This story is a true story of a man named Raka. But, however the Raka is already dead.

Posted By psypirates: tablets, ya si agan already died? why many post above that leads over there? or how ya? ane confused ...
Answer By kepticperson: yesterday around 14.00 pm gan

Heartiest condolence. though not know TS a.k.a Raka, but his story touched and made me sink into the story Raka trit share in this. "LOVE DOES NOT HAVE TO HAVE, FOR LOVE MEANS NEVER GIVE WITHOUT ASKING ..." ga easy to love without having to have: mewek. Rest In Peace, Raka. (Http://archive.kaskus.co.id/thread/6814367)
-------------------------------

Features offered:
★ OFFLINE (read where just okay)
★ Full Chapters
★ Fast Menu Selection

★★★★★★★★★★
DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained in it is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publish again without changing the contents at all with the purpose of your convenience in reading the content of the novel in HH smartphone, if there are others who feel they have contributed this work please email us, will be revised ownership of this work.
★★★★★★★★★★

★★★★★★★★★★
★★★★★★★★★★
GOOD RATE, COMMENT GOOD
WILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)
★★★★★★★★★★
★★★★★★★★★★

I like the way you hurt me (ILTWYHM) Best Novel Indonesia lifted from the real story, the phenomenon

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less