Falla El Mercat d'Alzira
Catalogos Virtuales
1.3 Varies with device
La Falla El Mercat és la segona comissió més antiga d'Alzira (València). Fundada en 1942, s’ha distingit sobretot, per l'esperit i categoria fallera dels components de les seues respectives comissions, i també per l'agudesa crítica i satírica que ha impregnat a totes les seues falles, de les més visitades i aplaudides pel públic de la ciutat i visitants.

En 2014 hem dedicat el nostre llibret al 750 aniversari de la Sèquia Reial del Xúquer. Mitjançant aquesta aplicació podeu assaborir-lo.

http://www.fallaelmercat.com/

The Falla's El Mercat és segona Comissió month antiga d'Alzira (Valencia). You founded in 1942, s'ha distingit sobretot, per l'esperit i faller category dels components of their respective seues comissions, i També per l'AGUDESA i satirical review has impregnat totes seues them to fail me, i de les month visitades aplaudides pel públic the Ciutat i visitants.

In 2014 the hem dedicat nostre llibret the 750 Anniversary of the Xuquer Sèquia Reial. Mitjançant aquesta APPLICATIO podeu assaborir-lo.

http://www.fallaelmercat.com/

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less