Bouweconomie
IGG Bouweconomie
1.0 38.0mb

Heeft u altijd al behoefte gehad aan actuele bouwkosten en marktinformatie? Download de IGG Bouweconomie App en u heeft altijd de beschikking tot de meest actuele bouwkosteninformatie.

Met de IGG Bouweconomie App heeft u niet alleen de beschikking over ca. 500 kengetallen van zeer uiteenlopende bouwtypen, maar ook over indexcijfers en de meest uitgebreide lijst met bouwbegrippen. Deze App is het meest uitgebreid in zijn soort en is gegarandeerd actueel door de directe koppeling met de database van IGG.

Kengetallen
Alle kostenkengetallen zijn, afgerond op € 25,-, gratis inzichtelijk. Indien u een abonnement op bouwkostenkompas heeft, gebruik dan uw account om direct meer en nauwkeurigere informatie te raadplegen.

Indexcijfers
De indexcijfers zijn beschikbaar voor de gebouwcategorieën Woningbouw, Utiliteitsbouw, Parkeren, GWW en Sloop voor de periode 2000 t/m heden.

Bouwbegrippen
De lijst met bouwbegrippen is gegarandeerd de meest uitgebreide lijst binnen de bouw. In totaal zijn er meer dan 13.000 begrippen samengevat in deze lijst met in veel gevallen ook de Engelse vertaling en het Meervoud-equivalent.

IGG Bointon de Groot
De kennis die u met deze app tot uw beschikking heeft wordt onderhouden door IGG Bointon de Groot. IGG toont sinds 1988 een integrale visie op bouwkostenadvies- en management. Onze dienstverlening is continu in ontwikkeling, waardoor IGG altijd een goede basis voor kostenbeheersing in de bouw kan bieden: een betrokken adviesbureau met uitgebreide expertise.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less