Sentinel Protect
Mobile LBS
1.2.1 5.5mb

Lopásgátlás

A Sentinel Protect gépjárművédelem egy, az autóba épített jeladóból, a csomagtól függő érzékelőkből és a mobiltelefonra telepített alkalmazásból áll. Az autó így összeköttetésbe kerül okostelefonunkkal, ami azonnal jelzi, ha valamilyen gyanús esemény történik a járművel. A rendszer gyakorlatilag kijátszhatatlan.

Nyomkövetés

A Sentinel Protect nem csak a lopásgátló funkcióval rendelkezik. A hagyományos GPS nyomkövető funkciók is megtalálhatók benne, így a tulajdonos vagy családfő mindig tudni fogja, hogy merre jár az autója, illetve hogy a múltban hol volt és milyen események történtek vele.


Működése rendkívül egyszerű

Miután Ön kiszállt az autóból, a rendszer automatikusan bekapcsol. Ezután bármilyen lopási kísérlet történik, telefonja azonnal figyelmeztetni fogja!
Mindezt úgy, hogy Önnek nincs tennivalója. A Sentinel teszi a dolgát, mint egy őrszem. Csak akkor szól, ha van miért, vagy akkor, ha kérdezik. Fontos tudnia, hogy autóját nem fúrjuk-faragjuk, egy egyszerű jeladót kötünk csak be. Szakképzett szerelőink akár garanciális autójába is beszerelik jeladónkat! A szerelésünkre teljes körű garanciát vállalunk.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less