Hermans Makelaardij
Realworks BV
2.0 1.6mb

Een goede makelaar kent de huizenmarkt als geen ander en weet mensen even goed te taxeren als woningen. Zo’n makelaar is Hermans Makelaardij. Maar we zijn meer. Hermans is met recht een regiomakelaar: een partij die ruim 35 jaar actief is in Midden-Limburg en daar wérkelijk de weg weet. Iedere weg, iedere wijk en nog net niet iedere woning is in de afgelopen jaren nauwkeurig door ons geanalyseerd. We weten wat er te koop is in dit prachtige stukje Nederland. Of u nu een huis wilt kopen, verkopen of laten taxeren; die kennis werkt altijd in uw voordeel.

Helder
We gaven het al aan: Hermans Makelaardij taxeert niet alleen huizen, maar met name ook mensen. Omdat we kopers en verkopers goed begrijpen, zijn we zeer succesvol op deze markt, waar het immers niet in de eerste plaats om bakstenen, maar toch vooral om emoties gaat. Want voor ons mag de aan- of verkoop van een huis dagelijkse arbeid zijn, voor u is het bijzonder. Dat vraagt om helderheid en die krijgt u.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less