Arnon Grunberg
Querido Nijgh Athenaeum
1.1 3.0mb

De nieuwste roman van Arnon Grunberg is verschenen! Lees in deze gratis app een fragment, krijg meer info over het boek en bekijk door Grunberg geselecteerde video’s die horen bij zijn nieuwste boek. De app geeft toegang tot zijn blog en is een update van de eerdere Grunberg app.

Het boek De man zonder ziekte is een meeslepende tragikomedie over een Zwitserse architect die een operagebouw in Bagdad mag ontwerpen. Hij is een man die ervan overtuigd is dat een architect het leven van de mens mooier en makkelijker moet maken. Uitgever Vic van de Reijt zegt over zijn nieuwste boek: compacter en spannender dan ooit!

‘Meer nog dan zijn Indiase uiterlijk – het wekte wel eens verwarring, een keer had een man in een café over het gele gevaar gesproken en daarbij nadrukkelijk Sams kant uit gekeken – is dit de kern van zijn identiteit: het gebrek aan ziekte. Hij heeft geen rolstoel nodig, geen permanente verzorging, hij is heer en meester over zijn eigen lichaam. Zo was hij eerst het kind geweest, vervolgens de jongen en nu de man zonder ziekte. Wat hij verder ook is en nog zal worden, hij is vooral gezond, zowel geestelijk als lichamelijk.’

Content rating: Rated 9+ for the following:
- Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less