eKönyv
txtr
4.0.4 19.8mb

Az eKönyv iPhone alkalmazás segítségével nem csak olvashatja eKönyveit, hanem további címeket is vásárolhat webáruházunkból. 
Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, és igyekszünk a lehető legszélesebb választékot nyújtani magyar nyelvű eKönyvekből. Ennek az alkalmazásnak nagy előnye, hogy az ingyenes szövegek mellett az Adobe DRM rendszerrel titkosított eKönyvek olvasását is lehetővé teszi. A txtr közösségi oldalon keresztül megoszthatja, és most már iPhone telefonján is olvashatja dokumentumait.  

Az iPhone telefonján lehetséges:

• az eKönyv webáruházban vásárolt könyveket olvasni

• magyar és idegennyelvű eKönyveket vásárolni

• bárhol és bármikor olvashatja a txtr közösségen megosztott dokumentumait

Az eKönyv Magyarország a Bookline.hu Nyrt. és a Líra Könyv Zrt. közös leányvállalata. A berlini székhelyű txtr GmbH Európában elsőként kötött együttműködési megállapodást az eKönyv Kft-vel az általuk kifejlesztett SIM kártyás kapcsolattal is rendelkező eKönyv-olvasó terjesztésére és a mögöttes technológia magyar alkalmazására. A txtr platform előnye, hogy a vásárlás nemcsak az eKönyv Magyarország weboldalán, hanem az olvasón, sőt iPhone alkalmazása révén akár mobiltelefonon is megtörténhet, a letöltött könyveket pedig minden olyan készüléken lehet olvasni, ami a platform által használt Adobe DRM szabványt ismeri. 
Cégünk eKönyv áruháza a www.ekonyv.hu oldalon működik.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 3.2

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less