Gängkrig 145 Kapitel 1
Bonnierforlagen Ab
1.0.0 18.6mb

Stockholms undre värld som du aldrig sett den förr! Av författaren till en av 2000-talets mest omtalade böcker – megasuccén SNABBA CASH.

Kan Stockholm se coolare ut än så här? Knappast! Det är Stockholm Noir …
Samarbetet mellan Jens Lapidus och illustratören Peter Bergting utgör en perfekt kombo och tillsammans skapar de en mörk och rå serieroman som passar perfekt i det här formatet.

Det här är en gratisversion där du kan läsa det första kapitlet av Gängkrig 145.
Du kan välja mellan helsidesnavigering eller olika varianter av panelnavigering. Med enkla gester bläddrar du mellan sidor och paneler, och via genvägspanelen kan du snabbt hoppa mellan olika sidor i kapitlet.

I fullversionen får du dessutom:
- Läsa den kompletta utgåvan av Gängkrig 145.
- Unikt extramaterial där du får chansen att komma upphovsmännen inpå skinnet och en exklusiv inblick i skapandeprocessen. Från tidiga skisser och referensfoton, till omslagsrevideringar och e-mailkonversationer mellan författare, redaktör och illustratör. Som extra krydda bjuds en unik novell av Jens Lapidus som knyter ihop berättelsen.

Sagt om boken:
" Bästa svenska serieromanen jag läst."
(Norra Skåne)

" Bergting tecknar realistiskt. Så bra att man får tårar i ögonen.”
(Kristianstadsbladet)

"Det är efterlängtat att den svenska serien hittar nya och icke-biografiska ingångar. Lapidus och Bergting återintroducerar på ett övertygande vis den amerikanska mörka vuxenserien i Sverige."
(Helsingbors Dagblad)

"Bergtings teckningar och färgsättningar framhäver också den dystopiska stämningen i Lapidus berättelser - som han själv benämner "Stockholm noir" - än mer. Också snyggt." (Värmlands Folkblad)

"I en tid när alltför många deckare och kriminalromaner skrivs som serier där den ena andra ganska lik blir man lycklig när man får författaren Jens Lapidus och illustratören Peter Bergtings Gängkrig 145 i sin hand."
(Skånska Dagbladet)

Jens Lapidus om varför han valt att ge ut sin tredje bok som serieroman:
- Jag har alltid tyckt om serier och tror att kombinationen av text och bild tillför berättandet en dimension. Det går att förmedla vissa stämningar på ett lugnt men ändå dramatiskt sätt som är mycket speciellt. Peter Bergting är den störste i Sverige på det här, så det känns fett.

Content rating: You must be at least 17 years old to download this app.
- Infrequent/Mild Horror/Fear Themes
- Frequent/Intense Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
- Frequent/Intense Mature/Suggestive Themes
- Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
- Frequent/Intense Realistic Violence
- Frequent/Intense Cartoon or Fantasy Violence
- Frequent/Intense Profanity or Crude Humor

Requires OS: 3.2

Supported Devices:
- iPad

...more ...less