Urantia könyv
Dandelion Applications
1.2.4 6.8mb

Egy könyv a halál utáni életről, a valóság természetéről, Istenről, tudományról, és a más világokon létező életről... Csendben, különösebb hírverés nélkül több mint fél évszázada jelent meg ez a különös könyv, a szerzője nem ismert, viszont nem vitathatóan olyan üzenetet hordoz, mely az emberek által oly régóta kutatott létezéssel kapcsolatos kérdésekre kíván válaszokat adni.

Hogyan került sor ennek a furcsa, ámde roppant részletes és terjedelmes könyvnek a megszületésére? Vajon bölcsességre oktat bennünket vagy tudományos-fantasztikus történeteivel szórakoztat? A tervszerű prózai stílusban megírt mű elbeszélő részei sokak érdeklődését felkeltették.

Az alkalmazás tartalma:
- A teljes könyv magyar és angol nyelvű szövege (a használatához hálózat nem szükséges, minden közvetlenül az iPhone / iPad / iPod készülékre települ fel)
- Nagyobb betűméret is választható
- A fekvő elrendezés támogatott
- A részletes tartalomjegyzéket használó, könnyű menükezelési rendszer
- A hivatkozási számok ki- és bekapcsolhatók a szövegben
- Az iPhone / iPod megrázásával az alkalmazás egy véletlenül kiválasztott helyre ugrik a szövegben a „Könyv” rész használatakor
- Könyvjelzők
- Előzmények

Használati útmutató:
- Könyvjelzők az Előzmények sorok segítségével adhatók hozzá. Valamely helyhez úgy rendelhető könyvjelző, hogy az ahhoz tartozó Előzmények elem jobb oldalán lévő kék csillagot megérintjük.

Az alkalmazás használata ingyenes. Teljék öröme(d) benne!

"Kevés halandó meri a természet és a kegyelem együttes segédkezéséből termett összes személyes hitelét valaha is felhasználni. Az elszegényedett lelkek többsége valóban gazdag, de ők maguk nem hajlandók ezt elhinni."

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less