Suske en Wiske
Standaard Uitgeverij
1.0.7 10.5mb

OPGELET/WARNING: in-app aankopen/in app purchase

Deze nieuwe toepassing maakt het uiterst gemakkelijk om een hele verzameling van avonturen van Suske en Wiske, Lambik, Jerom en tante Sidonia op iPad aan te leggen en die overal mee te nemen. Je kunt ze lezen op je iPad per twee stroken, liggend georiƫnteerd. Als je het lezen wil onderbreken, dan onthoudt deze toepassing de pagina waar je gestopt bent. Wil je vooruit in het verhaal dan zijn er de handige navigatiebalken die een snelle zoekfunctie ondersteunen.

De wereld van Suske en Wiske zit vol spanning, avontuur, fantasie en humor. Ontdek samen met Suske en Wiske de mooiste plekjes op deze aarde! Reis mee met de teletijdmachine van professor Barabas naar de prehistorie of de middeleeuwen! Verken samen met Suske en Wiske de uithoeken van ons sterrenstelsel en ontmoet vreemde en nieuwe beschavingen. Laat je bekoren door de fratsen van Lambik, ontroeren door Sidonia en bewonder de bovenmenselijke krachten van de sterkste mens ter wereld: Jerom!
--------------------------------------

Je kunt Suske en Wiske ook op facebook vinden http://facebook.com/suskenewiske of volg ze op Twitter: www.twitter.com/suskeenwiskewpg
--------------------------------------

Als je deze Suske en Wiske toepassing leuk vindt, laat het ons even weten door ze te waarderen.

Content rating: Rated 9+ for the following:
- Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less