By Billes
Billes Tryckeri
2.7.7 8.4mb

By Billes är en kundtidning som ges ut 4 ggr per år av Billes Tryckeri. Den ger dig en inblick i ett av Sveriges största privatägda tryckerier. Reportage om kunder och kundcase finns i varje nummer och som ger er idéer om hur Billes kan hjälpa er. Även tips på trender och nyheter inom den grafiska branschen.

Mer information om Billes Tryckeri kan du hitta på billes.se

Innehållet i den här tidningen är anpassat för smartphones och surfplattor.

VÄLKOMMEN TILL BILLES!
Vi är ett familjeföretag i tredje generationen som erbjuder en unik bredd för allt inom trycksaksproduktion - från det lilla till det stora!

Billes tryckeri ägs och drivs av familjen Bille och grundades redan 1939. Vi är ett av Sveriges mest miljöanpassade tryckerier. Kvalitet och miljö är centrala begrepp i vår verksamhet, vi var tidigt ute med att arbeta aktivt för att i alla delar av processen utgöra minsta möjliga miljöpåverkan. Idag är vi ett klimatneutralt tryckeri och har drastiskt minskat koldioxidutsläpp som är kopplade till vår produktion. Vi är även svanencertifierade, CGP-certifierade och arbetar enligt ISO kvalitets- och miljöledningssystem. Vårt mål och ledstjärna är att vara ett föredöme i grafiska branschen i alla avseenden.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less