bulkboek
Yellowmind
1.0 9.9mb

Bulkboek (Anno 1969)
Met de mooiste klassieke literatuur
voor een habbekrats!
(zie www.bulkboek.nl).

Vanaf Karel en Elegast, Reinaert de Vos, de Beatrijs en Mariken van Nieumeghen tot aan
Gijsbrecht van Aemstel, Sara Burgerhart, de kleine Johannes en Olie B. Bommel, ze zijn nu allemaal digitaal te lezen als bulkboek.
De bulkboek-klassieken zijn toegankelijk gemaakt voor moderne lezers, waar nodig compleet hertaald, altijd uitvoerig ingeleid en rijk geïllustreerd.

De bulkboek.app is een intuïtieve reader die je in staat stelt optimaal al deze klassieken op jouw tablet te lezen, zonder je zorgen te maken over allerlei instellingen.
Bovenaan het scherm vind je de bulkboeken die op dit moment leverbaar zijn. Daar komen voortdurend nieuwe titels bij.
Onder Nederlandse Klassieken zie je de hoogtepunten uit de Nederlandstalige literatuur vanaf de vroege Middeleeuwen.
Onder Buitenlandse Klassieken zitten de mooiste Engelstalige, Duitstalige en Franstalige klassieken, voorzien van verklarende woordenlijsten bij alle moeilijke woorden.
En bij De Rest vind je verrassingen, vertaald werk en een uniek feuilleton.
Van elke titel kun je eerst enkele pagina's lezen, voordat je besluit om er pakweg twee of drie euro aan uit te geven.
Maar er zijn ook gratis (mini)bulkboeken, zodat je altijd wat te lezen te hebt, ook als je even helemaal zonder geld zit.

Heb je een bulkboek digitaal aangeschaft, dan valt dit automatisch bij je op je virtuele deurmat. Raakt je tablet te vol, dan kun je met een gerust hart boeken die je al gelezen hebt op je virtuele zolder zetten. Dat ruimt op, maar je kunt ze op elk moment weer op je tablet terugplaatsen wanneer je ze opnieuw wilt lezen.

Ben je in 2 of 3 bulkboeken tegelijk aan het lezen en moet je regelmatig van boek wisselen? Plaats ze dan op je bureau en wissel tussen de boeken met één klik. Natuurlijk onthoudt de bulkboek.App altijd waar je bent gebleven met lezen.

In je ‘boekenkast’ vind je uiteindelijk alle bulkboeken die je ooit aangeschaft en/of gelezen hebt, overzichtelijk terug. Hierbij kun je ook zelf opbergmappen maken om alles makkelijk te rangschikken.

Veel leesplezier!
Theo Knippenberg

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less