Excellent Leven & Wonen Zomer 2012
FK Media b.v.
1.0 21.0mb

Excellent Leven & Wonen is een exclusief kijk- en genietmagazine, met veel aandacht voor al het moois dat wonen, kunst, architectuur en design te bieden heeft. Al meer dan vijf jaar biedt het luxe magazine met succes een prachtig platform voor bedrijven om hun diensten en producten in het exclusieve segment onder de aandacht te brengen. Het magazine verschijnt viermaal per jaar in zeven regio's met een totaal- oplage van 175.000 exemplaren. De verspreiding is op naam en via controlled circulation. Uiteraard is Excellent Leven & Wonen ook te koop in de winkels.

Excellent Leven & Wonen brengt nieuws op woon- en lifestylegebied. Niet alleen treft de lezer interviews aan met vooraanstaande architecten en ontwerpers, het magazine biedt ook specials over bijvoorbeeld tuinmeubels, zwembaden en wellness, tuinontwerp, beveiliging, kunst, verlichting en tafelservies. Gerenommeerde bedrijven kunnen zichzelf en hun diensten op een bijzondere wijze presenteren in dit luxe woonblad. Daarnaast vormen sfeervolle reportages van te koop staande villa's en landhuizen één van de belangrijkste pijlers van dit woonmagazine. Zowel het interieur als exterieur wordt verrassend beschreven en stijlvol in beeld gebracht.

Excellent Leven & Wonen is een waardevolle aanvulling op de bestaande media; het biedt makelaars, project- ontwikkelaars en mensen die hun woning willen verkopen een ideaal platform om huizen in het exclusieve segment op een bijzondere wijze te presenteren bij de doelgroep die voor hen interessant is. Onderscheidend aan het magazine is dat alle besproken onderwerpen, producten en diensten op koopafstand van de lezer staan. Dit komt doordat Excellent Leven & Wonen zeven regio's onderscheidt: Eindhoven, Midden-Brabant, West-Brabant / Grensstreek, Limburg / Grensstreek, Oost-Nederland, Randstad / 't Gooi, Zuid-Holland.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 3.2

Supported Devices:
- iPad

...more ...less