TRÆPub
Træinformation
1.1.0 13.3mb

TRÆ Pub er en app, der indeholder to serier af professionelle byggetekniske anvisninger – TRÆhåndbøger og TRÆfakta, samt Gør-det-selv serien TRÆbyggeblade. Den giver dig mulighed for at læse samtlige anvisninger på iPad og iPhone.

Træinformations e-anvisninger på iPad og iPhone er en 100% udgave af de kendte TRÆpublikationer - og endda med flere fordele:
•Du kan søge i dem på kryds og tværs
•Du har dem altid ved hånden
•Det tager kun et øjeblik at downloade dem, du måtte mangle
•De opdateres hurtigere end papirudgaverne

Sådan køber du!
Find den vejledning, du har brug for og tryk på den. Herefter skal du acceptere dit køb, som gennemføres i iTunes Store efter de gældende regler der. Få minutter senere har du publikationen på din iPhone eller iPad.

Er du medlem?
Som medlem af Træinformation får du samtlige e-publikationer til medlemspris. Du kan også abonnere på TRÆfakta - så får du automatisk alle vejledninger i serien endnu billigere. Læs mere om TRÆfakta app'en her.[Link til TRÆfakta app]

Spar tid
Du sparer tid ved at købe online og have dine TRÆvejledninger på iPad og iPhone. De er aldrig længere væk end din iPad og iPhone og er aldrig udsolgt.

Er der forskel på en e-publikation og papirudgaven?
E-udgaven af TRÆhåndbøger er den elektroniske version af de trykte håndbøger, som du kender, og dermed præcis de samme anvisninger. Den største forskel er, at du læser dem på iPad og iPhone i stedet for papir, du kan søge i vejledningerne og du har dem altid ved hånden. TRÆfakta og TRÆbyggeblade fås kun i den elektroniske version på app.


TRÆINFORMATION
-træbranchens viden- og formidlingscenter

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less