L’aplicació LA LLIBRERIA està disponible per a qualsevol tablet i mòbil iOS. Gràcies a aquesta aplicació podràs descarregar i utilitzar qualsevol llibre disponible a la botiga online de LA LLIBRERIA DEL CLUB TR3SC que apareguin com a disponibles per a "Apps TR3SC"
Podràs canviar el format de lectura i el tipus i mides de font, a més d’ajustar la brillantor, l’interlineat, els marges i el justificat al teu gust.
A més, l’aplicació et permet realitzar i desar notes, subratllats i anotacions, així com fer salts en la lectura.
Enllaça fins a cinc dispositius diferents. Podràs començar la lectura en qualsevol d’ells i continuar-la en el mateix punt en què la vas deixar en un altre dispositiu, el teu punt de lectura, notes, subratllats i marcadors es desaran al núvol.


La aplicación LA LLIBRERIA está disponible para cualquier tablet y móvil iOS. Gracias a esta aplicación podrás descargar y utilizar cualquier libro disponible en la tienda online de LA LLIBRERIA DEL CLUB TR3SC que aparezcan como disponibles para "Apps TR3SC".
Podrás cambiar el formato de lectura y el tipo y tamaño de fuente, además de ajustar el brillo, el interlineado, los márgenes y el justificado a tu gusto.
Además, la aplicación te permite realizar y guardar notas, subrayados y anotaciones, así como dar saltos en la lectura.
Enlaza hasta cinco dispositivos distintos. Podrás empezar la lectura en cualquiera de ellos y continuarla en el mismo punto en el que la dejaste en otro distinto, tu punto de lectura, notas, subrayados y marcadores se guardarán en la nube.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less