Lydbøger for børn – oplæste eventyr
RIActivate ApS
2.1.0 26.9mb

”Lydbøger for børn” er den gode, gamle båndoptager - nu på iPhone og iPad!

Mange forældre husker båndoptageren fra deres eget børneværelse. Nu kan de nye digitale børn også opleve glæden ved at lytte til en god historie på bånd og spole frem og tilbage selv.

Uddrag fra anmeldelser af "Lydbøger for børn":
- "Gode oplæsninger, man gider høre igen og igen"
- "Båndoptageren er spot on - selv lyden, når man smider et bånd i er rigtig"
- "Virkelig nostalgi-fin"
- "Lydbøger for børn er fedt. Både for børn og ikke mindst - forældrene"

Kom i julestemning med HC Andersens klassikere ”Grantræet”, ”Snemanden” og ”Den lille pige med svovlstikkerne”

Smid et blankt bånd i båndoptageren og optag jeres egne historier. På den måde kan børnene få en historie læst op af mor eller far når som helst

Nyd klassiske eventyr som ”Klods-Hans”, ”Kejserens nye klæder” og ”Prinsessen på ærten”

En iPad og en iPhone er et dejligt medie for børn. De kan lege, lære og finde nye udfordringer, men som forælder kan man godt blive bekymret over børnenes knækkede nakke over skærmen og de mange minutter, der hurtigt forsvinder alene i selskab med iPad’en eller en iPhone.

Det er derfor, vi har produceret ”Lydbøger for børn”. Med app’en bliver iPad’en og iPhonen en del af børnenes leg, uden at de sidder passive og duknakkede med ansigtet begravet i skærmen.

Smid et godt eventyr i ”båndoptageren”, og få ”Prinsessen på ærten” læst højt, mens I vender sofaen på hovedet og laver den om til et eventyrslot. Tag ”Lydbøger for børn” med i bilen på lange ture. Eller på restauranten, så ungerne kan hygge sig med ”Den grimme ælling”, mens mor og far nyder deres kaffe uden plagerier om, hvornår familien skal hjem.

App’en og første eventyr er gratis, og hvis I kan lide produktet, er der mulighed for at tilkøbe pakker med tre historier i samme lækre kvalitet for 19,- eller blanke optagebånd for 7,- (Der er selvfølgelig børnesikring på, så børnene ikke selv kan komme til at købe noget uden at få lov af en voksen).

Content rating: Rated 4+ Made for Ages 5 and Under

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less