Fosfor Longreads
Uitgeverij Fosfor
1.1.16 8.6mb

Fosfor Longreads zijn een nieuw soort non-fictie verhalen: langer dan een tijdschrift artikel, korter dan een boek. Een Fosfor Longread beslaat tussen de 10.000 en 15.000 woorden en lees je in circa een uur uit.

De Fosfor Longreads app is gratis te downloaden. Een individueel verhaal kost € 2,99. Een abonnement kost € 6,99 (3 maanden) of € 9,99 (half jaar). Als je je abonneert krijg je gedurende de looptijd van je abonnement toegang tot al onze longreads, en bovendien komt er (zo goed als) elke maand een nieuw prachtig lang verhaal bij. De helft van de opbrengsten gaan direct naar de auteur.

Fosfor publiceert tien keer per jaar een nieuw lang verhaal van de betere non-fictie auteurs van Nederland: zowel gevestigde namen als jong talent. Momenteel hebben we verhalen van Joris van Casteren, Tijs van den Boomen en Elfie Tromp . Binnenkort volgen o.a. Frank Westerman en Lex Boon. Elk verhaal is verrijkt met fotografie, video, tijdlijnen, biografieën, een audioboek en nog veel meer.

'Als je na het lezen van de longreads een gewoon boek openslaat, mis je meteen de extra's die het digitale verhaal je biedt' - Trouw

'De geboorte van een nieuw genre' - Joris Luyendijk

Meer informatie over Fosfor Longreads op http://www.uitgeverij-fosfor.nl

Content rating: Rated 12+ for the following:
- Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
- Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
- Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
- Infrequent/Mild Realistic Violence
- Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less