E-biblioteket - Låna svenska e-böcker på biblioteket
Digitalt Hjarta AB
1.1 2.4mb

Nu blir det enkelt att låna svenska e-böcker på biblioteket. Med den här appen och ditt lånekort kan du enkelt låna e-böcker direkt från ditt bibliotek.

OBS: För att låna böcker behöver du ha pinkod till ditt lånekort. Vissa bibliotek har dessutom valt att ej vara med i appen. Hör gärna av dig till hej@digitalthjarta.se om du har frågor.

I e-biblioteket bläddrar och söker du bland över 10 000 svenska e-böcker. Du kan enkelt låna böcker på biblioteket.

Böckerna är indelade i kategorier och kan sorteras efter popularitet eller datum de blev tillgängliga som e-bok. Du kan välja att bara visa böcker som går att låna på biblioteket, eller även de som bara finns att köpa. Självklart kan du också fritextsöka böcker via titel, beskrivning eller författare.

Om du vill låna böcker på biblioteket väljer du ditt favoritbibliotek och om du vill låter du appen komma ihåg ditt lånekortsnummer och din pinkod. När det är gjort lånar du böcker med några få klick. Du kan lägga till hur många bibliotek och lånekort du vill. Lånekortsuppgifter sparas bara på din enhet och inte på Hitta e-bokens server eller iCloud.

Dina lånade böcker visas i appen tillsammans med datum för hur länge lånet är tillgängligt. E-böcker behöver du aldrig lämna tillbaka.

För att läsa e-böcker behöver du en separat app, t ex Bluefire Reader som kan hantera Adobe DRM-format som biblioteken använder.

E-biblioteket är en tjänst från www.hittaeboken.se - en tjänst där du kan jämföra priser på svenska e-böcker eller låna e-böcker på biblioteket.

All information om böcker hämtas från Elib.se. Alla bibliotekslån görs via Elib.se. Hitta e-boken lagrar inte och delar aldrig med sig av information om vad du läser eller lånar.

Bibliotek kan själva välja om de vill vara med i appen eller inte.

Om du har frågor eller förslag på förbättring vore det kul att höra från dig. Skicka ett mejl till hej@digitalthjarta.se eller gilla oss på facebook.com/digitalthjarta.

Som utvecklare kan man inte själv kommentera i recensioner, så har du frågor, skicka hellre mail till hej@digitalthjarta.se.

Lyssnar du hellre på ljudböcker än läser själv? Surfa gärna in på hittaljudboken.se

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less