Wolters Kluwer Olvasó
Wolters Kluwer Kft.
02.03.02.01.249 19.4mb

Az ingyenes WK Olvasó alkalmazás segítségével a Wolters Kluwernél megvásárolt kiadványokat egyszerűen, gyorsan letöltheti és olvashatja felhasználóneve és jelszava megadásával.

A WK Olvasó teljes értékű ekönyv olvasó szoftver, azaz minden ePub és Pdf formátumú fájl megjelenítésére alkalmas, nem csak a Wolters Kluwertől vásárolt kiadványok olvasására!

A letöltött könyvek bárhol, bármikor olvashatók, akár utazás közben, akár munkahelyen internetkapcsolat és további adatforgalmi költségek nélkül! Nem szakad el, nem szennyezi a környezetet, és nem kell cipekedni, legyen szó akár többkötetes kiadványról vagy könyvsorozatról.

- Beépül az ekönyv olvasók szoftverek közé, azaz bármely ePub és Pdf fájlt megnyithat olvasásra.
- Amennyiben rendelkezik hozzáféréssel a Wolters Kluwer Kft. weboldalaihoz, és vásárol a webáruházon keresztül, a WK Olvasóban azonnal elérheti a megvásárolt kiadványokat!
- Dupla nézetben egyszerre két könyvet tarthat nyitva, megkönnyítve ezzel a tanulást, szakdolgozatírást, vagy a törvények értelmezését. Míg például egyik oldalon a jogszabályt, másik oldalon a jogszabály magyarázatát láthatja.
- Tematizált keresés kulcsszavak alapján: kereshet a teljes könyvben bárhol, de leszűkítheti a keresést csak a tartalomra, a könyvjelzőkre, feljegyzésekre és a szövegbe szúrt jegyzetekre is!
- Többféle rendezési szempontot talál, így kiválaszthatja, hogy az importált és letöltött könyveket milyen módon szeretné elrendezi a polcokon.
- Az alkalmazás használatát könnyű elsajátítani, de ha mégis bárhol elakad, a használati útmutatót előre letöltjük az Ön számára a könyvespolcára.
- Szót, mondatot és bekezdést egyaránt kiemelhet, egy gombnyomással vágólapra másolhat, sőt, emailben is továbbküldhet, illetve ugyanezekhez tetszőleges számú jegyzetet/feljegyzést írhat.
Jó szórakozást, kellemes olvasást kívánunk!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less