La Guia de Vins de Catalunya
PQR Comunicación
1.2 7.9mb

Aquesta versió de la Guia de La Vins de Catalunya et permet gratuïtament fer 10 cerques de producte. Després de la desena cerca tenir l'accés il.limitat te un preu de 1.79 €.

Què trobaràs dins LAGUIAapp? La base de dades online més extensa que existeix sobre vins catalans a l’actualitat.

CATALUNYA és terra de vins. Milers de referències. Centenars de cellers. 12 Denominacions d’Origen, vins de taula, vins de pagès… i segles i segles de viticultura i d’elaboració de vins.

Amb LAGUIAapp pots descobrir tot el que t’ofereix cadascuna d’aquestes denominacions: conèixer la fitxa de cada vi que consultis; triar mitjançant diferents criteris de cerca el vi més adient; i finalment comprar-ho està –mai més ben dit- a l’abast de la teva mà.

LAGUIAapp és una aplicació útil i pràctica que a més t’ofereix una funcionalitat que, per mitjà del reconeixement d’imatge, et permet descobrir tota la inforamció de qualsevol vi només enfocant l’etiqueta.

LAGUIAapp és la versió App de LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA. L’equip que la porta cada any a terme tasta a cegues els vins de tots els cellers catalans que vulguin presentar els seus vins al tast, que cada any són en total entre 360 i 380. Cada any des de fa sis s’ha publicat un recull que conté una mitjana de 1500 referències tastades i puntuades.

Una trajectòria que prestigia LAGUIAapp com una aplicació mòbil única, no només per la seva funcionalitat, sinó sobre tot per la qualitat i fiabilitat dels seus continguts.

Content rating: You must be at least 17 years old to download this app.
- Frequent/Intense Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less