Bibliotheek Wise
bicatwise.com
1.0 2.3mb

Regel met de Bibliotheek Wise app (gratis) uw bibliotheekzaken wanneer u maar wilt! De app is te gebruiken door diegenen die lid zijn van een openbare bibliotheek in Nederland. Meer informatie over de deelnemende bibliotheken vindt u op http://www.bicatwise.com/app/. Of start de app en maak een keuze uit het overzicht van de deelnemende bibliotheken.

U kunt vervolgens gebruik maken van de faciliteiten zoals u ook gewend bent in de catalogus en in Mijn Menu bij uw bibliotheek:

+ Wat heb ik thuis? Verlengen: In één oogopslag zien wat u allemaal thuis heeft en wanneer dit weer ingeleverd moet worden. Met de mogelijkheid om direct te verlengen; dit kan ook in één handeling voor alle gezinsleden tegelijk - mits daarvoor gemachtigd is.

+ Zoeken in de catalogus: Alle zoekopties uit de reguliere catalogus zijn beschikbaar: titel, auteur, onderwerp, woorden, series etc; naar jeugdboeken, e-books etc.
Desgewenst kunt u reserveringen plaatsen en titels aan een verlanglijst toevoegen.

+ Aanwinsten, leesadvies, ratings: Lastig om te kiezen? U wordt geholpen met aanwinstenoverzichten, (persoonlijke) lees- en luisteradviezen of door te zien hoe anderen titels hebben gewaardeerd.

+ Gegevens beheren: Zelf uw gegevens beheren: gebruikersnaam, wachtwoord, mailadres, de wijze waarop u berichten van de bibliotheek wilt ontvangen, maar ook uw reserveringen en verlanglijst en of u een nieuwsbrief wilt ontvangen.

+ Inbox en push-berichten houden u op de hoogte van de laatste stand van zaken. Reserveringen ophalen? Materialen inleveren? De bibliotheek laat het u weten.

Uitleg over enkele permissies die de Bibliotheek Wise app verzoekt:

+ De GPS-locatie wordt alleen gebruikt om bibliotheken in uw omgeving te zoeken. Uw locatie wordt NIET gedeeld.

+ Desgewenst kunt u push-berichten ontvangen, bijv. over een op te halen reservering. Uw accountgegevens worden NIET gedeeld.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less