MoneyBird
BlueTools B.V.
1.7.6 2.0mb

MoneyBird: Plezier in je financiële zaken!

MoneyBird is een online dienst voor het eenvoudig maken en versturen van facturen en offertes. Boek alle bonnetjes en inkoopfacturen in om via de rapportages inzicht te krijgen in het resultaat van je bedrijf. Meer dan 50.000 ondernemers maken al gebruik van MoneyBird!

De MoneyBird App voor iPhone en iPod Touch geeft je overal toegang tot je MoneyBird account, met de App kun je razendsnel facturen maken en versturen. Tevens heb je altijd het volledige overzicht en de actuele status van al je facturen bij de hand.

Bonnetje onder de scanner leggen, opslaan, mailen, verwerken. Een omslachtig en tijdrovend proces. Met de MoneyBird iPhone App verwerk je razendsnel al je bonnetjes als inkoopfactuur door direct met je iPhone bonnetjes te scannen, te uploaden en te verwerken in MoneyBird. Natuurlijk kun je ook heel eenvoudig al je inkoopfacturen bekijken.

MoneyBird heeft drie pakketten, namelijk: een gratis pakket van 3 facturen/offertes per maand, een Onbeperkt pakket voor €10 per maand en Plus pakket voor €25 euro per maand.

Heb je nog geen MoneyBird account, download dan nu de MoneyBird iPhone App om MoneyBird gratis te proberen!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less