PostNL
One Shoe mobile
2.0.6 1.4mb

De meest gebruikte diensten van PostNL gratis op uw iPhone, iPad of iPod touch.
Wanneer wordt uw pakket bezorgd? Weten hoeveel porto er op uw brief moet? Een postcode opzoeken? Download deze gratis app en u heeft de meest gebruikte diensten van PostNL altijd binnen handbereik.
Geen postzegels in huis? Geen nood. Met de app bestelt u nu eenvoudig een postzegelcode. Dit is een code die u gebruikt als frankering op een brief of kaart. Betaal direct, ontvang de code en schrijf hem op.
Handig! Met de postcodezoeker kunt u eenvoudig adresgegevens toevoegen aan de contactpersonen in uw telefoon. Kies voor de optie ‘opslaan’ als het zoekresultaat getoond wordt. Zo heeft u de adresgegevens van uw contacten altijd bij de hand. Handig voor als u een kaartje wilt versturen!

Functionaliteiten in de app:
• Postcodezoeker. Eenvoudig een postcode of adres opzoeken. U kunt de adresgegevens ook opslaan bij uw contacten.
• Pakketten: Verwacht u een pakketje? U kunt hier de bezorginformatie van uw pakket inzien zodat u altijd weet hoe laat uw pakket wordt bezorgd.
• Tarievenwijzer. Een handig overzicht van alle tarieven voor brieven en pakketten.
• Postzegelcode. Altijd een postzegel bij de hand. Binnen een paar klikken ontvangt u een code die u kunt gebruiken als frankering op uw brief.
• Locatiewijzer. Met de locatiewijzer vindt u brievenbussen, postzegelverkooppunten, Postkantoren en Business Points bij u in de buurt. Per locatie kunt u de openingstijden en het productenoverzicht bekijken. Per brievenbus worden de lichtingstijden aangegeven.
• KaartWereld. Een kaartje maken was nog nooit zo makkelijk. Kies uit de collectie of gebruik je eigen foto’s.
• Try Now. Met Try Now maakt u gratis of met korting kennis met diverse producten.
• Klantenservice. Hier vindt u het antwoord op veelgestelde vragen aan onze klantenservice en een overzicht van de contactgegevens van onze verschillende klantenservices.

We blijven deze app ontwikkelen. Mist u nog handige functies? Heeft u suggesties? Laat het ons weten. Stuur een mail naar: feedbackapp@postnl.nl

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less