Speciaal voor de gebruikers van Tripolis Dialogue e-mailmarketing software is de Tripolis app ontwikkeld. Deze app geeft de gebruiker remote inzicht in hoe zijn mailings lopen. De applicatie is gebaseerd op de Report Management module van Tripolis Dialogue en geeft informatie over de details van de mailing, de rapportages met een overzicht van de conversie, de delivery status en een preview van de mailing. De data wordt real-time verwerkt waardoor de gebruiker altijd en overal de laatste status van zijn mailing kan bekijken.

Tripolis Dialogue
Tripolis Solutions is een E-mail Service Provider (ESP) die in opdracht van haar klanten e-mails verzend. Tevens is Tripolis een leverancier van e-mailmarketing software.
De e-mailmarketing software Tripolis Dialogue is een multichannel communicatie-oplossing die als SaaS (Software as a Service) wordt geleverd. Tripolis Dialogue biedt u uitgebreide afleverrapportages van uw mailings die inzicht geven in afleverratio’s, geopende mails en het klikgedrag van uw ontvangers.

Vereisten:
Deze applicatie werkt alleen in combinatie met een licentie voor het Tripolis Dialogue e-mailmarketing platform.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 3.1.2

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less