Mobilvásárlás
Magyar Telekom Ltd
4.1 13.5mb

Amennyiben SMS-ben szokott lottózni, autópálya-matricát, állatkerti belépőt vásárolni, mobilparkolni vagy mobilegyenleget feltölteni, akkor ezt az alkalmazást Önnek találták ki.

A Mobilvásárlás alkalmazás használatával ugyanis mindezeket sokkal kényelmesebben és gyorsabban megteheti:

• Autópálya-matricát vásárolhat mindössze néhány érintéssel, ráadásul rendszámát csak az első alkalommal kell megadnia, az alkalmazás ugyanis megjegyzi a korábbi vásárlásnál használt rendszámot.

• Feltöltheti ismerősei univerzális egyenlegét. A korábban feltöltött telefonszámokat az alkalmazás megjegyzi, hogy a feltöltés a továbbiakban még kevesebb időt vegyen igénybe.

• Fogadhat az Ötös, a Hatos és a Skandináv lottó játékokon továbbá a Puttó, Kenó és Totó szerencsejátékokkal. Így nem kell lottózót keresnie, a megszokott számait a fogadási időszakon belül a Magyar Telekom által lefedett területről bárhonnan elküldheti. Utoljára megadott tippjeit az alkalmazás megjegyzi, hogy még gyorsabb legyen a kedvenc számok megjátszása, illetve lehetősége van véletlenszerű számok megjátszására is.

• Állatkerti belépőjegy vásárlása sorban állas nélkül.

• MobilParkolás szolgáltatás igénybevéte SMS-ben (NMFSZ szolgáltatási terület, Szeged és Siófok)

A vásárolt termék vagy szolgáltatás árán felül két, a díjcsomagjának megfelelő díjazású, hálózaton belüli SMS ára kerül felszámításra.

-----

With "Mobilvasarlas" application, Telekom mobile subscribers are able to initiate SMS based payments for highway ticket purchase, 5, 6 and Scandinavian lottery games and top-up their Universal balance via SMS.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less