Cvonline.hu állások
Russmedia Digital GmbH
2.2 4.9mb

Magyarország legnagyobb állásportál-csoportja, a Cvonline.hu jobnetwork több ezer álláshirdetése immáron okostelefonról is elérhető, olyan kulcsfunkciókkal, mint a push üzenetek, valamint a részletes és helyzetfüggő keresés.
A munkakeresés többé már nem korlátozódik az asztali számítógépekre, hiszen a Cvonline.hu mobilalkalmazás segítségével bárhol, bármikor megtekintheted kínálatunkat. Az iPadre és iPhonera elérhető, univerzális app ugyanazokkal a keresőfunkciókkal rendelkezik, mint a weboldalunk, így a kategórián, helységeken és kulcsszavakon kívül szűrhetsz végzettségre, nyelvtudásra és munkatapasztalatra is több más közt.
Az alkalmazással a legfrissebb híreink megtekintése mellett regisztrálhatsz is portálunkon, majd a profilod kitöltését követően jelentkezhetsz valamennyi álláshirdetésünkre.
Egyedülálló módon keresési paramétereid elmentheted, így az alkalmazás emailben, vagy push üzenetben is képes értesíteni, ha számodra megfelelő állás kerül feltöltésre. Így biztosítjuk, hogy az elsők közt, a legjobb esélyekkel jelentkezhess a frissen meghirdetett pozíciókra.
Funkciók:
- Push üzenetek a legfrissebb munkalehetőségekkel
- Részletes kereső
- Helyzetfüggő keresés
- Állásértesítő email-szolgáltatás
- Elmentett állások
- Mobil regisztráció
- Belépés meglévő felhasználóneveddel
- Jelentkezés mobilról

Mostantól a karriered is a zsebedben van!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less