Cobra Mobile
The Mobile Company
1.2 1.2mb

Waar je ook bent, met Cobra Mobile heb je altijd personeelsinformatie, HR- taken en informatie over je collega’s bij de hand. Zo ben je altijd op de hoogte van welke collega's jarig zijn en verlof hebben. Ook kan je verlof aanvragen en je persoonlijke gegevens inzien zoals je loonstrook en verlofsaldi. Contactgegevens van collega’s zijn altijd up to date. Uiteraard bepaal je zelf welke gegevens je met collega’s wilt delen, bijvoorbeeld welke telefoonnummers en social media profielen.

Met Cobra Mobile kun je door middel van foto’s taken versturen naar de personeelsadministratie, zoals het indienen van te declareren bonnen of het identiteitsbewijs bij in dienst treden.

Managers kunnen uitgebreide persoonsinformatie van de eigen medewerkers bekijken en ontvangen signalen over belangrijke gebeurtenissen.

Cobra Mobile werkt samen met de Cobra eHRM software van CTB Personele Systemen en vereenvoudigt het concept van selfservice personeelsmanagement. Een ontwikkeling die inspeelt op Het Nieuwe Werken, waarbij mensen steeds meer plaats- en tijdonafhankelijk met collega's en partners samenwerken.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less