Deterink
Twisted
1.4.2 12.0mb

De Deterink App is speciaal ontwikkeld voor cliënten en geïnteresseerden van advocaten- en notariskantoor Deterink Advocaten en Notarissen om hen op een snelle en duidelijke manier belangrijke en interessante informatie te verschaffen. De Deterink App bestaat uit de volgende functies:

Contact
Met de Deterink App neemt u snel en gemakkelijk contact op met al onze advocaten en notarissen, die direct tot beschikking staan. Het is mogelijk om de juristen zowel telefonisch, per e-mail als per sms te bereiken.

Nieuws
Daarnaast biedt de Deterink App de mogelijkheid om al het nieuws omtrent Deterink Advocaten en Notarissen te volgen via uw iPhone en op de hoogte te blijven van de evenementen die Deterink Advocaten en Notarissen voor haar relaties organiseert.

Vacatures
Voor geïnteresseerden in een baan bij Deterink Advocaten en Notarissen is de app voorzien van recente vacatures en krijgt u een sfeerimpressie van kantoor en onze medewerkers.

Kantoor
Alle contactgegevens komen uitgebreid aan bod middels een speciaal ontworpen “kantoor” pagina waar u eenvoudig de route voor uw bezoek aan Deterink Advocaten en Notarissen kunt plannen.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.1

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less