QicsTime
Qics B.V.
1.0.0 1.3mb

De QicsTime iPhone app stelt u in staat om overal en op elk moment uw uren te registreren met behulp van uw iPhone. De app geeft u de vrijheid om uren te boeken op eenvoudige wijze. Zo geeft de QicsTime iPhone app de mogelijkheid om o.a. uren te boeken op klant, project en datum of te kiezen voor hergebruik van een recente boeking.
Deze applicatie is bedoeld voor bestaande gebruikers van QicsTime. Zonder een bestaande QicsTime webserver kan de QicsTime iPhone app niet functioneren.

- Gebruiksgemak

Uren invoeren vanaf de iPhone is zeer eenvoudig met de QicsTime iPhone app. Medewerkers behoeven geen training om de applicatie te kunnen gebruiken. Door de duidelijke opzet wijst gebruik van de applicatie zichzelf.
Gebruikers hebben geen vaste computer of laptop meer nodig om uren in te voeren. Consultants kunnen direct na bezoek bij een relatie hun uren invoeren wanneer ze naar de auto lopen.

- Online én offline gebruik

Het komt nog wel eens voor dat er geen WiFi netwerk beschikbaar is en het 3G netwerk u in de steek laat. De QicsTime iPhone app laat u gewoon uw uren invoeren. Wanneer er weer een verbinding beschikbaar is, kunt u deze uren alsnog synchroniseren met QicsTime.

- Gratis gebruik

De QicsTime iPhone app wordt gratis ter beschikking gesteld aan alle QicsTime klanten. Deze app maakt tijdregistratie makkelijker en leuker. Qics helpt relaties graag door de mogelijkheden omtrent uren schrijven te verruimen en faciliteren.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.2

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less