Xtendis
Expansion BV
5.6.0 3.6mb

Xtendis is het standaardproduct van Expansion. Met Xtendis kunnen documenten uit uiteenlopende bronnen gezamenlijk in één digitaal archief worden opgeslagen. De opgeslagen digitale documenten en dossiers kunnen met behulp van kenmerken zoals trefwoorden worden teruggezocht en binnen enkele seconden op het scherm geraadpleegd worden.

Xtendis zorgt ervoor dat zowel de documenten als de informatie in de documenten optimaal toegankelijk zijn. Bovendien is een van de vele voordelen van Xtendis dat het digitale archief daar waar zinvol eenvoudig gekoppeld kan worden aan uw applicaties (mede dankzij de op industriestandaarden gebaseerde open architectuur).
Dus nooit meer zoeken naar papieren- of digitale dossiers, documenten en transacties. Geen eindeloze zoektochten naar een klantendossier maar direct de vraag van uw klant kunnen beantwoorden.

Geen rommelige werkplekken en trage processen door eindeloze papierstromen, maar een goed gestroomlijnde organisatie met de juiste informatie, op ieder gewenst tijdstip, op de juiste plaats.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less