UNETO-VNI MEDIA
X-Media Solutions
9.2.1 20.2mb

Vakmedia van UNETO-VNI toont de vaktijdschriften en andere (leden)publicaties van UNETO-VNI, de ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

• Intech E&I is gericht op de elektrotechnische installatiebranche en brengt de lezer onder andere nieuws en achtergrondinformatie.

• Intech K&S biedt nieuws op het gebied van technische, bedrijfskundige en commerciële ontwikkelingen voor de werktuigkundige installatiebranche.

• VV+ richt zich op hoger opgeleid technisch personeel.

• Verbinding is het verenigingsblad voor leden van UNETO-VNI.

De app UNETO-VNI MEDIA toont de vaktijdschriften van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Via deze App kunt u het volgende abonnement afsluiten; het 'All-In-abonnement UNETO-VNI Media' geeft toegang tot de uitgaven Intech E&I, Intech K&S en VV+.

Het vaktijdschrift Intech E&I is gericht op de elektrotechnische installatiebranche en brengt de lezer onder andere nieuws en achtergrondinformatie. Het vaktijdschrift Intech K&S biedt nieuws op het gebied van technische, bedrijfskundige en commerciële ontwikkelingen voor de werktuigkundige installatiebranche. Ten slotte richt zich het vaktijdschrift VV+ zich op hoger opgeleid technisch personeel op het gebied van 'verwarming en ventilatie'.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less