Så här funkar det:

1.Fyll i dina kontaktuppgifter
2.Flippa ditt visitkort
3.Sök upp intressanta personer

Om Appen
Denna app har tagits fram av Västsvenska Handelskammaren för att främja nätverkande mellan människor som befinner sig på samma plats vid samma tillfälle. Vi har också byggt in en s.k. QR-kodsläsare.

Visitkortsflipp
Genom att flippa ditt visitkort kan andra som befinner sig på samma plats vid samma tillfälle se att du är där och ladda ner dina kontaktuppgifter. Det kan vara under en mässa, konferens, bröllopsfest eller annan större tillställning. Ni skapar en deltagarförteckning gemensamt genom att flippa upp era visitkort i luften.

QR-kodsläsare
Rikta QR-kodsläsaren så att QR-koden hamnar inom det markerade fältet.

Om Västsvenska Handelskammaren
Västsvenska Handelskammaren är företrädare för det västsvenska näringslivet och en mötesplats där människor och företag kan inspireras och skapa affärer. Vår kompetens, våra tjänster och vårt nätverk är vår styrka i arbetet att skapa tillväxt och utveckla framtidens Västsverige. Tillsammans med våra 2600 medlemsföretag arbetar vi för ett västsvenskt näringsliv i världsklass.

Vi gör Västsverige starkare.

Finstilt
Dina uppgifter lagras och är tillgängliga för alla som har appen och befinner sig i närheten av dig i allt från ett dygn upp till en vecka. Handelskammaren kommer inte att sälja dina uppgifter eller information om ditt användande av appen vidare till tredje part.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less