LUISTEREN. LEREN. GROEIEN.

Structurele winstgroei van uw organisatie! Daar draait het om! Een belangrijke bron hiertoe ligt in de prestaties en dienstverlening van uw medewerkers. Forum Performance Management biedt u concrete instrumenten waarmee u kunt sturen op de kwaliteit van uw medewerkers en de loyaliteit van uw klanten.

Luisteren
Met uw Performitor® krijgt u continu feedback van uw klanten. Ieder moment van de dag kunt u, waar u maar wilt, deze feedback via een online dashboard inzien. Uw Performitor® geeft letterlijke commentaren van uw promotors en detractors; waarom is de ene klant laaiend enthousiast en stapt de andere over naar de concurrent?

Leren
Iedere dag een stapje beter, de lerende organisatie. Uw Performitor® geeft concrete stuurinformatie om de dienstverlening van uw medewerkers aan te scherpen. Uw Performitor® stuurt u ook direct een alert-mail in geval een klant niet tevreden is over uw dienstverlening. U kunt direct actie ondernemen en van een ontevreden klant toch een loyale klant maken.

Groeien
Door de leerpunten uit uw Performitor® te implementeren, zal het aandeel promotors toenemen en het aantal detractors afnemen. Dit leidt tot een structurele groei van uw winst!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less