Beheer en Onderhoud
IOB Ingenieursbureau
1.6 1.2mb

Bepaal snel de conditiescore van uw gebouw met deze handige app van Ingenieursburo IOB. Heeft u iets te maken met vastgoed? De Gebouw Conditie app is speciaal ontwikkeld voor iedereen die vastgoed bezit of gaat bezitten en wil weten in welke conditie het verkeerd.

In een aantal simpele stappen rekent de app voor u de conditiescore per subonderdeel uit. Om te starten wordt eerst een project aangemaakt. U heeft de mogelijkheid om meerdere projecten in de app aan te maken. Daarna kunt u starten met de conditiemeting. Per bouwdeel krijgt u een overzicht van subonderdelen en bijbehorende gebreken. Wanneer een gebrek gekozen is kunt u de omvang en in de meeste gevallen de intensiteit kiezen. De app bepaalt automatisch de ernst van het gebrek en de intensiteit wanneer deze al bekend is.

Stelt u zich eens voor, niet meer alles noteren op een kladbok en op kantoor al deze gegevens weer invoeren. Met deze app bepaalt u de conditiescores van de bouwelementen en zendt u alle gegevens rechtstreeks naar uw e-mail.

Aangezien wij de app graag uitbreiden om aan al uw behoeftes te blijven voldoen, stellen wij het op prijs als u een review achter laat. Heeft u vragen over de conditiemeting, neem dan contact op via telefoon 0181 318122 of email communicatie@iob.nl

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less