Advocaten
Rechtconcept B.V.
1.2 1.8mb

De AdvocatenApp biedt u als rechtzoekende een efficiƫnte manier om in het woud van advocaten snel de juiste te vinden. Een keus voor de juiste advocaat is immers cruciaal voor het succesvol en voortvarend verloop van uw geschil!
Via de gratis AdvocatenApp vindt u snel een op het betreffende rechtsgebied bekwame advocaat bij u in de buurt.
De AdvocatenApp biedt u de mogelijkheid uw zaak direct aan te melden of uw (juridische) vraag te stellen. In deze gevallen wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen, maar u kunt ook vanuit de AdvocatenApp rechtstreeks bellen met de advocaat naar keuze.

Advocaten:
Aan u als advocaat biedt de AdvocatenApp de perfecte mogelijkheid om uzelf en/of uw kantoor op een specifiek rechtsgebied te profileren bij rechtzoekenden. De AdvocatenApp is de link tussen rechtzoekenden, met een procedure of specifieke juridische vraag, en uw kantoor. De AdvocatenApp biedt u een nieuwe, snelle en eenvoudige manier van acquireren.

De advocatenapp (en de site www.advocatenapp.nl) is een initiatief van Rechtconcept BV. De algemene voorwaarden, van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met Rechtconcept BV, zijn te downloaden via de site www.advocatenapp.nl, en worden u op verzoek gemaild.


Copyright 2011.
Alle rechten voorbehouden aan Rechtconcept BV.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.2

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less