Η HappyKids είναι μια νεοσύστατη εταιρεία (ιδρύθηκε το 2008) με αντικείμενο τη λιανική πώληση επώνυμων ειδών σπιτιού, φωτιστικών, διακοσμητικών, δώρων και ειδών σύγχρονης τεχνολογίας με στόχο τα παιδιά. Αγκαλιάστηκε από το κοινό πολύ γρήγορα και σήμερα απολαμβάνει υψηλό ρυθμό ανάπτυξης με πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχεδιάζουμε, αντιπροσωπεύουμε και εμπορευόμαστε χρηστικά αντικείμενα με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών εφαρμόζοντας ευλαβικά τις νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλα μας τα προϊόντα είναι σύννομα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της ΕΕ.

Διαθέτουμε μεγάλη συλλογή προϊόντων θεματικά εμπνευσμένων από γνωστούς ήρωες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της βιβλιογραφίας την οποία συνεχώς ανανεώνουμε και επεκτείνουμε προσαρμοζόμενοι στη ζήτηση και τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε, με τα προϊόντα μας, χαρά στους πελάτες μας και κυρίως στα παιδιά τους. Η απόλυτη ικανοποίηση όλων από τις αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας αποτελεί τον κύριο στόχο μας. Ελπίζουμε να μοιραστείτε μαζί μας τα οράματα μας και να μας βοηθήσετε να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερα. Παρακαλούμε ελάτε σε επαφή μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση customercare@happykids.gr για σκέψεις ή προτάσεις, για να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.2

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less