1’LDRSCHP
Redfountain
1.2 1.7mb

1’LDRSCHP biedt de gebruiker de kans op een minuut reflectie per (werk) dag. Iedere dag geeft namelijk een succesvolle leider, CEO of bestuurder/eindverantwoordelijke voor een middelgrote tot grote organisatie, zijn of haar kijk op een uitdaging waar vrijwel iedere leider iedere dag mee te maken heeft.

Geen theorie, maar verhalen en opinies uit de praktijk. Soms met oplossingen, maar soms met alleen maar weer vragen waar de betreffende leider in elk geval al mee bezig is. Allemaal authentieke mensen die samen het totale spectrum aan leiderschapsstijlen vertegenwoordigen.

De vragen die ze beantwoorden zijn ingebracht door value et emergo, dagelijks bezig met verbeteren van leiderschap in organisaties. Of ze zijn door u zelf ingebracht.

Functionaliteit
De app opent op de ‘Vandaag’ pagina, waar naast de nieuwste video, de video’s van de laatste week en een teaser voor de video van de volgende dag in beeld wordt gebracht.

De vragen zijn per thema geordend en wie interesse in een bepaald onderwerp heeft, kan op de ‘Thema’ pagina terecht en kan daarna alle al gepubliceerde video’s over dat thema bekijken. En kan daar ook vragen over nog aan te snijden thema’s verzenden aan 1’LDRSCHP.

De succesvolle leiders zijn de ‘meesters’, om in gilde termen te spreken. Je kunt via de ‘Meester’ pagina meer te weten komen over de personen achter die video’s, over hun organisatie en je krijgt een overzicht van alle onderwerpen die al door deze meester besproken zijn. Je kunt hier ook suggesties doen welke inspirerende leider we in de toekomst zouden moeten vragen.

Op de ‘Uitgelicht’ pagina kun je kijken naar de meest bekeken video’s en naar de video’s die door gebruikers de hoogste waardering gekregen hebben ( de top 5).

Er is, ten slotte, ook nog een pagina waar je al je eigen favorieten kunt bewaren.
Overal zijn mogelijkheden ingebouwd om de video’s met anderen te delen.
De video van de dag is buiten de app om ook via twitter account @1LDRSCHP te bekijken.

Vereisten

• De app 1’LDRSCHP is geschikt voor iPad en iPhone, iOS 4+
• Om de uitzendingen onderweg of op locatie te bekijken heb je een stabiele snelle 3G en bij voorkeur een WiFi-verbinding nodig.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less