Bestsms
OMMH
1.2 0.5mb

Skicka enkelt SMS till kunder och anställda över hela världen. Nå snabbt ut med påminnelser, bekräftelser och erbjudande på ett smart och kostnadseffektivt sätt.

Över 1 000 företag, skolor och föreningar använder vår webbaserade tjänst, bestsms.se. Med vår iPhone-klient förenklar vi för våra nuvarande kunder och ger samtidigt nya kunder möjligheten att snabbt och enkelt komma igång med smartare kommunikation.

̈Öka försäljningen, ge bättre service och spara både tid och pengar
- Ladda ner vår app och registrera ett konto kostnadsfritt
- Inga fasta kostnader, ingen bindningstid, endast SMS-kostnaden (från 36 öre per SMS) - Lägg upp kontakter och grupper efter behov
- Skicka till en eller flera mottagare
- Du fyller själv på ditt SMS-konto när du behöver det.

Med djup kompetens och lång erfarenhet inom IT- och telekombranschen kan vi tillgodose varje kunds unika behov. Listan över användningsområden där SMS är en bra lösning för kommunikation kan göras lång. Gemensamt för våra kunder är att de på ett snabbt, enkelt och billigt sätt vill kunna nå ut med information till kunder eller anställda.

Genom låga kostnader och över 700 mobiloperatörer kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser med bibehållen hög kvalité.

bestsms ägs av OMMH Scandinavia AB som är ett expansivt och entreprenörsdrivet IT-företag med huvudinriktning på att utveckla och driva internetbaserade affärslösningar. www.ommh.se

För mer information om tjänsten och företaget gå in på www.bestsms.se eller kontakta oss via e-post på info@bestsms.se

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.2

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less