ArbeidsApp
Allen & Overy LLP
1.7 14.0mb

Met de ArbeidsApp heeft u alle bepalingen van het standaard Allen & Overy arbeidscontract onder één knop. Deze praktijkgerichte en gebruiksvriendelijke app geeft niet alleen inzage in de bepalingen, maar bevat ook een toelichting op de essentialia van dat arbeidscontract, specifieke know how en handige tips.

De ArbeidsApp is het laatst herzien op 22 februari 2012.

De informatie in deze applicatie geldt niet als juridisch advies en mag niet worden gebruikt als basis voor het geven van juridisch advies zonder de primiaire bronnen te raadplegen.

Allen & Overy is een internationale rechtspraktijk die bestaat uit Allen & Overy LLP en de daaraan verbonden ondernemingen. Verwijzingen naar Allen & Overy verwijzen daarmee naar Allen & Overy LLP en overige maatschappen, vennootschappen en ondernemingen die zijn geautoriseerd om de naam "Allen & Overy te dragen" of een of meer van dergelijke ondernemingen, een en ander afhankelijk van de context.

Allen & Overy LLP is een in Engeland en Wales geregistreerd limited liability partnerschip, geregistreerd onder nummer OC306763 en gevestigd te One Bishops Square, Londen E1 6AD. Allen & Overy LLP wordt gereguleerd door de Solicitors Regulation Authority (SRA) van Engeland en Wales, waarvan de regelgeving kan worden gevonden op de website www.sra.org.uk . Allen & Overy LLP is voor btw-doeleinden geregistreerd onder btw-nummer GB 877 0850 89. Een lijst van de leden van Allen & Overy LLP en niet-leden die worden aangeduid als partner en hun beroepskwalificaties is ter inzage beschikbaar op haar vestigingsadres.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less