LightGuideNL
Philips
2.5.1 3.7mb

Het kan moeilijk zijn het juiste professionele verlichtingsproduct te kiezen voor uw verlichtingsontwerp. Er zijn momenten dat u naar inspiratie zoekt. De iPad-app 'Philips Lighting hub' is een geweldige bron van inspiratie en informatie.
Deze iPad-app voor professionele verlichting bevat:
- ongeveer 38.000 professionele verlichtingsproducten, uiteenlopend van armaturen en lampen tot verlichtingssystemen en lichtregelsystemen die u kunt doorzoeken en bekijken zonder dat u verbonden bent met het internet. Alles is opgenomen in de app.
- Er zijn veel leuke projecten in verschillende toepassingsgebieden zoals buitenverlichting, kantoren, industrie, ziekenhuizen, winkels, gezondheidszorg en amusement.
- Elk project bevat meerdere afbeeldingen, dus u kunt het project vanuit elke hoek bekijken.
- Als u op de projectafbeeldingen tikt, maken de hotspots de verlichtingsproducten zichtbaar die werden gebruikt om het lichteffect te produceren. Aantikken van de hotspot brengt u rechtsreeks naar de productgegevens.
- U kunt de professionele verlichtingsproducten waar uw voorkeur naar uitgaat delen met uw collega's of ze versturen via Twitter en/of LinkedIn.
- Via de functie 'waar te koop?' kunt u de dichtstbijzijnde dealer in uw land/regio/stad vinden.
- Als u verbinding hebt met het internet kunt u daarnaast ook alle productleaflets downloaden en een directe koppeling met het web tot stand brengen om alle technische specificaties te verkrijgen.
- U kunt producten opslaan en aan uw favorieten toevoegen door middel van de functie ProjectPlanner. Daarmee kunt u uw eigen project aanmaken en er naar eigen voorkeur producten aan toevoegen. U kunt het project opslaan in de ProjectPlanner en het delen met anderen.
De app bevat inspirerende projecten en biedt u tevens in één keer toegang tot het complete professionele verlichtingsassortiment zonder dat u op het internet bent.

Over Philips Lighting:
Eenvoudig het leven verbeteren met licht
Het menselijk leven draait om licht. Licht beïnvloedt onze stemming, verbetert ons welzijn en stelt ons in staat meer te beleven en te bereiken. Het is een wezenlijk onderdeel dat onze levens rijker, productiever en veiliger maakt. Philips Lighting concentreert zich op innovatieve manieren om licht te gebruiken voor het eenvoudig verbeteren van de levens van mensen, waar zij ook wonen en werken: thuis, op school, op hun werk, in winkels en openbare ruimten, en op de weg.
We onderkennen dat het behoud van grondstoffen en de bescherming van het klimaat een steeds belangrijkere rol spelen in de gezondheid en het welzijn van mensen. Daarom besteden we speciale aandacht aan het maximaliseren van het effect van verlichting en het tegelijk minimaliseren van de energie die vereist is om dat te produceren.

Zinvolle innovatieve oplossingen
Bij Philips Lighting observeren we mensen en luisteren we naar hen (onze klanten, consumenten en belanghebbenden) om te verzekeren dat we ons richten op de echte behoeften en ambities in hun levens. Samen met architecten, verlichtingsontwerpers, stedenbouwkundigen en overheden, en met consumenten in hun woningen, zoeken we naar het realiseren van zinvolle innovatieve producten en oplossingen die eenvoudig de levens van mensen verbeteren met licht.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less