Connekt
QookQook
1.1 2.7mb

Connekt is een onafhankelijk netwerk van bedrijven en overheden dat partijen verbindt om te werken aan duurzame verbetering van de mobiliteit in Nederland. Het verbinden van leden en delen van kennis, kunde en initiatieven staan hierbij centraal.

Deze officiële Connekt App biedt snel en overzichtelijk het laatste nieuws over mobiliteit gerelateerde thema’s zoals ITS, logistiek en openbaar vervoer.

De App begint direct in het nieuws scherm, waar een overzicht van alle nieuws feeds wordt getoond. Bij de instellingen kan worden aangegeven welke discussies uit welke LinkedIn groepen worden gevolgd. In de Twitter balk worden Tweets getoond van de voorgedefinieerde Twitter accounts en de accounts die men zelf heeft aangegeven te willen volgen.

Wanneer u onderaan het scherm kiest voor ‘Agenda’, wordt het Agenda scherm getoond. Via deze weg blijft u op de hoogte van de verschillende (Connekt) activiteiten en kunt u zich ook makkelijk aanmelden.

Speciaal voor de Connekt leden creëert de App ook een platform, waarin informatie te vinden is over andere Connekt leden. Om als Connekt lid gebruik te kunnen maken van dit platform is het belangrijk dat u bij uw profiel (onder instellingen) aangevinkt uw eigen contactgegevens te willen delen. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren via ‘Uw Connekt profiel’, onder Instellingen, door aanwijzingen te volgen.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less