MobilBORDER
HW Stúdió Kft.
1.2.2 4.2mb

A MobilBORDER alkalmazás lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a központi BORDER alkalmazáshoz kapcsolódva bármikor, bárhonnan elérje az Ön saját rendszerében tárolt adatait iPhone és iPad eszközökön.
A Demó mód segítségével lehetősége van tesztelni az alkalmazás funkcióit.

Az alkalmazás főbb jellemzői:

Üzenetek:
Aktuális üzenetek azonnali lekérése, kategóriák szerinti szűrése (minden, információ, fontos, hiba) és olvasottá jelölése a mobil eszközön.

Engedélyezés:
Az engedélyezés modul segítségével lehetősége van a központi rendszerből érkező kérések megerősítésére vagy elutasítására, kategória szerinti megjelenítésre. Engedélyezés típusai: készpénzes számla, átutalásos számla, szabadság engedélyezés, jogosultság engedélyezés.

Teendők:
Teendők megtekintése, törlése, jelölése.

Naptár:
Grafikus megjelenítéssel kategóriákra bontva böngészheti céges naptárbejegyzéseit.

Partnertörzs:
A teljes céges partnerállomány elérése mobil eszközön. Lehetőség a partnerek cég és kapcsolattartó szerinti keresésére, a találati eredmények részletes listájának megtekintésére. Gyorshivatkozások a találati oldalon: telefonszámok azonnali tárcsázása, azonnali e-mail küldési lehetőség, helyszínek megjelenítése a Google Maps-en.

HR Modul:
Publikus dolgozói alapadatok és fénykép megjelenítése, beléptető rendszer naplójának elérése révén megjeleníthető, hogy adott telephelyen belül tartózkodik-e.
Megjegyzés: Az alkalmazás éles üzemben történő használatához szükséges a BORDER vállalatirányítási rendszer mobil verziójának elérésére. A rendszerhez történő csatlakozáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.1

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less