Solceller
CleverIT K/S
1.2 0.4mb

Med Solceller fra RSM plus kan du let og hurtigt få overblik over de økonomiske fordele ved at få installeret et solcelleanlæg på taget eller i din baghave.

Med Solceller kan du med udgangspunkt i et konkret tilbud på køb og installation af et solcelleanlæg og din egen økonomiske og skattemæssige situation få beregnet det samlede forventede overskud efter skat og den budgetterede årlige likviditet. Det hele præsenteres grafisk på en enkelt side. Og hvis du har lyst, kan du også se detaljerne for de enkelte år.

Du har mulighed for at simulere på en række forskellige faktorer såsom anlæggets levetid, fald i årlig ydelse, årlige driftsudgifter, elprisen og dens fremtidige udvikling, valg af finansiering, skat mv.

Solceller indeholder også en beskrivelse af reglerne for hustands solcelleanlæg og om hvordan de gode økonomiske muligheder er opstået, herunder de særlige skattemæssige regler der gælder på området.

Solceller henvender sig til private, der overvejer at investere i et solcelleanlæg og som interesserer sig for sin egen økonomi/skat og gerne vil have et godt beslutningsgrundlag for en eventuel investering i et solcelleanlæg. Herudover henvender Solceller sig til firmaer, der sælger og rådgiver om solcelleanlæg samt revisorer mv.

RSM plus er Danmarks 7. største revisions- og rådgivningsvirksomhed med egen IT- og skatteafdeling. RSM plus beskæftiger i alt ca. 200 medarbejdere fordelt på 8 kontorer. I Solceller kan læse lidt mere om RSM plus og finde adresser og telefonnr. på vores kontorer.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less