MobilGat
Gatsoft
2.0.1 4.8mb

MobilGat is a companion application for Gatsofts main application, GAT. It is intended only for users of this system, and since the application is in Norwegian, the rest of this description is in Norwegian.

MobilGat er en SMS-applikasjon for brukere av Gat og MinGat, som gjør det enkelt å benytte Gatsofts toveis SMS-løsning. Løsningen krever at din arbeidsgiver allerede benytter Gat med toveis SMS og at du er registrert som bruker. Er du usikker – sjekk med din arbeidsgiver!


MobilGat kan eksempelvis brukes for etterspørre din personlige vaktliste, avdelingens vaktbok, m.m. via SMS. NB! Løsningen er ingen ersatning for MinGat, men et supplement dersom du ikke kan nå MinGat via internett.

I stedet for å huske på kodeord, telefonnummer og format på SMS-meldinger, vil du i MobilGat kunne angi den nødvendige informasjonen i enkle skjermbilder. MobilGat vil opprette SMS-meldinger for de ulike tjenestene som er tilgjengelige hos din arbeidsgiver. Du kan tilpasse din egen hurtigmeny slik at den kun inneholder de tjenestene som er relevante for deg.
Meldingene vil alltid forhåndsvises før sending, slik at ingen informasjon vil bli sendt før du har godkjent innholdet og trykket på [Send]. Merk at sendte SMS-meldinger via MobilGat vil benytte mobilnettverket og medføre kostnader som annen SMS-trafikk.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less