IN2030
Appcentric
1.0.4 298.5mb

IN2030: De toekomst begint nu!

Bent u met uw onderneming voorbereid op de toekomst? Test het in de IN2030 app voor iPad. Speel het spel, anticipeer op economische en politieke ontwikkelingen en laat zien dat u en uw bedrijf succesvol afkoersen op het jaar 2030.

De eurozone valt uit elkaar. Een nijpend tekort aan personeel dreigt. Of schaarste aan belangrijke grondstoffen. Innovatie zet de ondernemerswereld op zijn kop. Het zijn turbulente tijden. Past u uw strategie aan? Of denkt u dat het zo’n vaart niet zal lopen?

In deze managementgame krijgt u in de periode tussen nu en 2030 een aantal politieke en economische gebeurtenissen te verwerken. Deze gaan gepaard met een voor u relevant ondernemersdilemma. Wat gaat u bijvoorbeeld doen als er in uw bedrijf hooglopende conflicten ontstaan tussen allochtone en autochtone werknemers? En hoe belangrijk vindt u duurzaamheid? Zomaar wat vraagstukken die een beroep doen op uw strategisch talent. Door de juiste keuze te maken, bereidt u uw bedrijf voor op een aantal belangrijke ontwikkelingen die de komende jaren het economische en politieke landschap kunnen kleuren. Maar pas op: niets is zo onvoorspelbaar als de toekomst…

IN2030 is een uitvloeisel van het gelijknamige boek van Hans Stegeman, Danijela Piljic, Anke Struijs en Enrico Versteegh dat in 2011 verscheen en sindsdien veel stof heeft doen opwaaien in de managementwereld. Deze scenariostudie beschrijft vier toekomstbeelden van de wereld in 2030, waarbij de auteurs keken naar onder meer de ontwikkelingen in de wereldeconomie, wonen en werken in Nederland, de financiële sector, grondstoffen- en voedselschaarste en duurzaamheid.

Zie ook: www.in2030.nl

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.1

Supported Devices:
- iPad

...more ...less