Sdu Tijdschriften App
Sdu Uitgevers b.v.
4.2 37.4mb

Met Stapp, de Sdu Tijdschriften App, kunnen abonnees van Sdu Uitgevers hun juridische en fiscale tijdschriften – jurisprudentietijdschriften, praktijkbladen en overige tijdschriften – raadplegen en downloaden op hun iPad of iPhone. Na het downloaden van een tijdschriftaflevering is de inhoud te openen met de ingebouwde reader of een reader naar keuze. De tijdschriftafleveringen worden vervolgens geplaatst in de bibliotheek van deze reader.

Stapp is gratis voor klanten van Sdu Uitgevers met abonnementen op jurisprudentietijdschriften, praktijk-, fiscale en overige tijdschriften. De tijdschriftencollectie wordt continu uitgebreid.

Stapp is een product van Sdu Uitgevers. Sdu Uitgevers (www.sdu.nl) is één van Nederlands belangrijkste aanbieders van Nederlandstalige juridischeinformatie. Sdu Uitgevers voorziet juridische professionals dagelijks van vaktijdschriften, boeken, studiedagen en online informatie. Deze uitgaven spitsen zich toe op nagenoeg alle rechtsgebieden. Bekende uitgaven zijn OpMaat in alle varianten – zowel desktop als mobiel – maar ook Sdu Commentaar en diverse jurisprudentie- en praktijkuitgaven.

Bekijk http://www.scherpinsupport.nl/site/apps als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.1

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less