Holla Advocaten
Sebastix
1.3 3.2mb

Bij Holla Advocaten nemen we het graag persoonlijk. Dat betekent dat we betrokken zijn bij de zaken die we behandelen. Het houdt ook in dat we regelmatig contact hebben en ons echt in onze klanten verdiepen. Daarom hebben we speciaal voor u deze Holla app ontwikkeld. Met deze app heeft u de gegevens van uw advocaat altijd bij de hand en wordt contact opnemen nog gemakkelijker. Dat noemen wij nou Hoogst Persoonlijk.

Holla Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden, not-for-profitorganisaties, zorginstellingen en particulieren. Vanuit de vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Tilburg wordt de markt bediend met gespecialiseerde advocaten. Holla Advocaten staat in de top 25 van grootste kantoren van Nederland.

Wat biedt de Holla app u nog meer?
Met deze app heeft u niet alleen uw advocaat altijd bij de hand, u kunt ook eenvoudig op de hoogte blijven van het nieuws en de ontwikkelingen die voor u en/of uw onderneming interessant zijn. Daarnaast kunt u ook alles lezen over de expertises van Holla Advocaten en wat onze advocaten voor u en/of uw onderneming kunnen betekenen. Ook bent u altijd op de hoogte van de evenementen die Holla Advocaten organiseert.

Inlogcode
Wanneer u beschikt over een van de unieke inlogcodes, dan biedt de applicatie u nog meer mogelijkheden en wordt de app nog persoonlijker. Zo kunt u een afspraak inplannen om met uw advocaat een broodje te eten. Benieuwd hoe u deze code kunt ontvangen? Uw persoonlijke contactpersoon binnen Holla Advocaten kan u hier meer over vertellen.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less